Beste bezoeker,

 

Welkom bij Centivae, waar veiligheid en succes hand in hand gaan. Ik ben Martijn Sonderwal, oprichter van Centivae, en ik ben gepassioneerd over het bieden van hoogwaardig beveiligingsadvies en performance coaching aan bedrijven en individuen zoals jij.

 

Als ervaren beveiligingsexpert en performance coach combineer ik mijn achtergrond bij diverse elite eenheden en mijn academische achtergrond in Integrale Veiligheidskunde en Security Management. Hierdoor kan ik een unieke en holistische benadering bieden om zowel organisaties als individuen te helpen hun doelen te bereiken.

WAT ik doe

BEVEILIGING ADVIES

Lees meer over mijn vakspecialisatie beveiliging en de diensten die hierbij aansluiten...

TRAINING EN EDUCATIE

Lees hoe mijn trainingen bijdragen aan de veiligheid van mensen, gebouwen en bezittingen...

PERFORMANCE COACHING

Lees hoe ik jou via individuele sessies help naar het behalen van je persoonlijke of zakelijke doelen...

"Veiligheid en succes beginnen bij zelfbewustzijn en maatwerk. Ontdek jouw kracht, bescherm jouw waardevolle bezittingen en bereik ongekende hoogten."

BELANGRIJKSTE VOORDELEN?

  • Jarenlange ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie heb ik een diepgaand inzicht in verschillende aspecten van beveiliging en performance coaching.
  • Expertise: Mijn achtergrond binnen elite eenheden, gecombineerd met mijn academische opleidingen, stelt mij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van mijn klanten.
  • Persoonlijke benadering: Bij Centivae staat de klant altijd centraal. Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij ik nauw samenwerk met mijn klanten om hun specifieke uitdagingen te begrijpen en doeltreffende oplossingen te bieden die daadwerkelijk resultaten opleveren.

MIJN BELOFTE

Of je nu op zoek bent naar beveiligingsadvies voor je bedrijf of naar coaching om het beste uit jezelf te halen, bij Centivae ben je aan het juiste adres. Samen kunnen we bouwen aan een veilige en succesvolle toekomst.

GEINTERESSEERD?

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken.

Naam *
E-mail *
Adres

Hoe heb je ons gevonden?

Bericht *