HALLO!

Ik ben Martijn Sonderwal. Geboren in 1977, het jaar dat Fleetwood Mac uitkwam met het nummer 'Don't stop', maar ook het jaar dat het eerste schip de Noordpool bereikte.

 

Ik zal mij hieronder even nader voorstellen, waarbij de rode draad in mijn leven altijd 'de veiligheid van anderen waarborgen' is geweest.

 

Na mijn middelbare school periode ben ik in 1997 begonnen bij de Koninklijke Landmacht als Beroeps Bepaalde Tijd. Na diverse omzwervingen, een bijzondere commando opleiding en een uitzending van 6 maanden naar het voormalige Joegoslavië (het huidige Bosnië), was het tijd voor iets anders. Vanaf 2002 heb ik een aantal jaar als brandweerduiker meermaals in de Maas gelegen en als brandweerman diverse incidenten meegemaakt en veel geleerd. In 2005 ben ik als zijinstromer te werk gesteld als persoonsbeveiliger bij de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging van het toenmalige KLPD (nu de Nationale Politie) en later als teamleider (VBA).

In die laatste periode ben ik Integrale Veiligheidskunde gaan studeren aan de Haagse Hogeschool, met als resultaat een Bachelor Public Management in 2010. Deze heb ik in 2012 aangevuld met een post-HBO Security Management (De Haagse Methodiek).

 

In de jaren daarna heb ik zowel voor de (semi) overheid als voor commerciele bedrijven en organisaties gewerkt aan beveiliging en veiligheid. Op de pagina met ons portfolio staat een selectie van werkgevers die ik met veel plezier heb mogen helpen. Wellicht kan ik jou of jouw bedrijf hier binnenkort ook aan toevoegen!

MIJN PERSOONLIJKE KERNWAARDEN

EERLIJK

Ik ben eerlijk naar mijzelf en eerlijk naar mijn cliënten, ook wanneer het niet leuk is. 

TROTS

Ik ben trots op wie ik was, trots op wie ik ben en trots op wie ik nog ga worden.

AUTHENTIEK

Ik ben wie ik ben en ik zal mij nooit anders voordoen, wat er ook gebeurt.

"Ontdek je kracht,

bescherm je pad,

groei zonder grenzen."