PERFORMANCE COACHING

L.I.F.T. YOUR POTENTIAL

BY

PERSOONLIJK, DIRECT EN RADICAAL EERLIJK 

Voor diegenen die écht aan zichzelf willen werken!

Ben jij op zoek naar een coach die je begeleidt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Ik begeleid individuen, ondernemers en topsporters in het behalen van hun (soms zeer) ambiteieuze doelen. Coaching is mogelijk via een maatwerktraject, maar je kunt ook kiezen voor mijn complete L.I.F.T. programma. 

Performance is meer dan alleen het behalen van uitzonderlijke resultaten op specifieke vlakken zoals sport, werk of kunst. Het gaat om groei, ontwikkeling en het realiseren van je volledige potentieel, ongeacht je huidige niveau van prestaties. Of je nu streeft naar verbetering op het werk, in relaties, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling, performance is relevant voor iedereen. Het draait daarbij niet alleen om het behalen van doelen, maar ook om het proces van groei en veerkrachtig zijn in het gezicht van tegenslagen.

"WACHT NIET AF. HET JUISTE

MOMENT ZAL NOOIT KOMEN. "

- Napoleon Hill

ONTDEK MIJN L.I.F.T. PROGRAMMA!

LEARN. INSPIRE. FOCUS. TRANSFORM.

Ben je klaar om jouw potentieel te ontsluiten, je prestaties te maximaliseren en je leven naar een hoger niveau te tillen? Dit coachingstraject is ontworpen om je te begeleiden op een reis van persoonlijke groei, zelfontdekking en succes.

 

Dit programma strekt zich uit over een periode van totaal 15 weken, met in totaal 10 online of offline sessies van 1½ uur, waarbij we samen diep duiken in de essentiële elementen die nodig zijn om (high) performance te bereiken. Ik geloof dat ware performance begint met een stevig fundament van gezondheid en welzijn. Daarom beginnen we met het verkennen en versterken van jouw fysieke fitheid, voeding, slaap/rust en stressregulatie.

 

Vervolgens verkennen we belangrijke psychologische en gedragsmatige aspecten, zoals mindset, motivatie, target commitment en human error management. Door deze onderwerpen grondig te verkennen en te begrijpen, kun je effectieve strategieën ontwikkelen om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en consistent hoogwaardige prestaties te leveren.

"JE MOET LOSLATEN WIE JE WAS

OM TE WORDEN WIE JE GAAT ZIJN. "

- Janet Fitch

Dit programma onderscheidt zich door zijn praktische en actiegerichte aanpak. Elke sessie wordt afgesloten met een opdracht die gericht is op het onderwerp van die week. Deze opdrachten zijn bedoeld om de besproken concepten direct toe te passen in jouw dagelijkse leven en om je groei en ontwikkeling te stimuleren tussen de sessies door.

 

Deze coaching benadrukt niet alleen persoonlijke ontwikkeling, maar ook empowerment en zelfbewustzijn. Ik moedig je aan om jezelf uit te dagen, nieuwe perspectieven te verkennen en je grenzen te verleggen. Samen creëren we een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je kunt gedijen en je volledige potentieel kunt benutten.

 

Aan het einde van dit traject streven we naar concrete resultaten: een verbeterde mindset, verhoogde motivatie, toegenomen target commitment, verbeterd stressmanagement en verbeterde prestaties in alle aspecten van je leven. Mijn doel is om je te helpen een leven van voldoening, succes en vervulling te creëren, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Ben je klaar om de reis naar performance te beginnen? Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe dit coachingstraject jou kan helpen jouw doelen te bereiken en jouw dromen waar te maken!

NEEM CONTACT MET MIJ OP:

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Hoe heb je mij gevonden?
Bericht *